söndag 25 maj 2008

Firande av 18-åring

Idag har vi firat en av Loppans kompisar som fyller 18. Stor dag ska firas stort. Vi började tidigt i morse med revelj kl 8, för att hinna till tåget som skulle ta oss till huvudstaden. Firandet ägde rum på Hardrock Café Vi kom dit strax innan de öppnade, och till vår förvåning kom ett gäng smågrabbar och skulle ha barnkalas. Vi hörde alls inte av dessa små huliganer - det är ju rätt hög ljudnivå på detta ställe ändå. Vi har ätit och druckit denna dag så jag trodde det skulle komma ut ur öronen. Vi avslutade med en helt otrolig efterrätt. Kolla!!!

Skapelsen heter Hot Fudge Brownie Sundae och är värd att döda för. Behöver jag säga att vi nästan rullade tillbaka till tåget. Blev lite shopping när vi ändå var på G. Panduro var öppet och vi provade ett gäng skor - idag oxå. Blir inte mer mat idag och imorgon blir det långprommenader för hela slanten. Men vad gör man inte för DENSTORAFRESTELSEN....tur man inte är där så ofta.
*kram*
//Y

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja den där sundaen såg farlig ut! *dreggel dreggel* =D Hade jag suttit där så hade du inte hunnit knäppa kortet på den ;P

ha en härlig dag!